Вишиті українські плаття: неймовірне поєднання українських традицій із сучасністю!

Вишиті українські плаття: неймовірне поєднання українських традицій із сучасністю!

Мода кожен рік пропонує нам нові тренди та напрямки. Нарешті ми можемо побачити, як до нас повернулися наші давні традиції щодо оздоблення одягу-вишивка хрестиком. Сьогодні вона має неабияку популярність серед жінок, чоловіків і дітей. Цей напрямок використовується майже у кожній деталі гардеробу: традиційні вишиванки, ремені, костюми та багато чого іншого.

А як неперевершено виглядає тендітна жіноча фігура у народному українському вбранні – вишитій сукні. У теперішній час сукня-вишиванка може мати різний фасон, колір і стиль. А найголовніше, воно личить майже кожній жінці: недаремно традиційній український одяг вважається одним із найкращих у світі.

Сукня-вишиванка: утворюємо новий образ!

Вишиті сукні демонструють нам те, наскільки різноманітною може бути ця деталь жіночого гардеробу. Головна перевага сукні – вишиванки – її універсальність. Цю чудову річ можна придбати майже для будь-якої події:

  • похід до церкви
  • на день народження
  • для вечірньої прогулянки

Навіть на модних вечірках усе частіше можна зустріти дівчат і жінок у красиво. Сьогодні у каталогах можна зустріти будь-які актуальні та оригінальні моделі суконь-вишиванок. Головне те, що кожна представниця прекрасної статі зможе підібрати для себе саме те, що їй потрібно.

Традиції у поєднанні з сучасною модою

З давніх- давен вишиті сукні були ознакою чудового смаку і добробуту їх власниць . У даний час мода на вишивку повернулася: дизайнерські вишиті сукні можна побачити на кращих подіумах країни. Звісно, що сукні ручної роботи не можуть коштувати дешево, дешевші варіанти оздоблюються за допомогою машинної вишивки.

У вишитих моделях можна побачити найпопулярніші тренди й напрямки. Фасон вишитої сукні у його традиційному вигляді дозволяє втілити у реальність ті ідеї, які важко реалізувати у сьогочасній модній індустрії.

Переваги вишитої української сукні

Варто зазначити, що традиційно у сукнях-вишиванках використовуються лише найякісніші, натуральні матеріали. Це залишається незмінним протягом століть!

Сукні вишиваються з таких матеріалах, як льон та високоякісна бавовна: Осінньо-зимові моделі виготовляють з натуральної вовни. Власниця таких деталей гардеробу відчуває себе максимально комфортно, речі ніколи не викликають алергічних реакцій, в них можна себе чудесно почувати навіть серед поважної публіки.

Багато хто обирає традиційні українські сукні з такої причині: їх фасони завжди підкреслюють природну красу жіночої фігури. В той самий час сукня може дуже тонко приховати деякі недоліки. Переважно, навіть короткі сукні є достатньо вільні у грудях і талії, хоча їх завжди можна перев’язати ремінцем. У результаті, будь-яка жінка буде виглядати неперевершено і привабливо. У доволі простому, на перший погляд, крої прихована майстерність і розрахунок кожної, навіть найменшої деталі. Саме тому вишиті сукні можна вважати універсальним предметом гардеробу.

Вишивка на сукні – це саме та деталь, за котру українські вишиванки поважають і люблять у всьому світі. Вишивка хрестиком плаття це оригінально і дуже гарно. Візерунки та орнаменти просто приголомшують своїм різноманіттям. Наприклад, сукня вишита соняхами – просто ідеальний варіант літньої сукні. А більш традиційні «борщівські» вишиванки можуть прикрасити навіть розкішний вечірній одяг.

До речі, кольори суконь можуть бути як традиційними, так і найбільш несподіваними, наприклад, неоново-яскравими чи глибокими темними… Все залежить тільки від фантазії дизайнера!

Вишиті сукні – це модно, дуже красиво і оригінально. А при бажанні, кожна любителька

Коментарів немає

Додати коментар

Добавляти коментарі можна буде після авторизації